Méhpempő.hu A propolisz már 60 millió éves • Propolisz tinktúra vásárlás

A 60 millió éves propolisz: a méhek tudják mi a jó!A propolisz egy nagyszerű koktél, gyógyító hatóanyagokkal, amit a fák rügyeiről és kérgeiről gyűjtenek a méhek: nyárfa, nyírfa, gesztenye, fűzfa, hamufa, égerfa és különböző fajta gyümölcsfák.
Hogy tudják a méhek összeállítani ezt a csodálatos elixírt, és végül hogy alakítják ki azt az egységes összetételt, amely bárhol a világon megegyezik: ez talány.

Az is titok, hogyan tudták az ókori orvosok, mint pl. Galen vagy Pliniu beazonosítani és felfedezni csodálatos gyógyhatásait, anélkül, hogy modern orvosi felszerelésekkel rendelkeztek volna. Egy dolog biztos.
Tavasszal a méhek
egy csodálatos gyógyszer alapanyagait gyűjtik be hatalmas erőfeszítéssel, az alig napvilágot látott rügyekből.

Mi méhészek kétféle módon gyűjtjük be a propoliszt: közvetlenül a kaptár faláról lekaparva vagy a nagyobb hatékonyság érdekében egy külön gyűjtőt építünk, amifokozatosan átveszi a méhek termelését, amik ezáltal stimulálva vannak, hogyminél nagyobb mennyiségű propoliszt gyűjtsenek be.

Magyarországon hagyományos természetgyógyászati eszköz a propolisz. A jó propolisz eredeti formájában jellegzetes szagáról ismerjük fel (édes-keserű), ami nagyon erős, de felismerhetjük még arról is, hogy nem fénylik (a fényes propoliszban túl sok viasz van, ezért csökkentett tulajdonságokkal rendelkezik).

Propolisz tinktúraPropolisz KiszerelésekPropolisz kiszerelések és árak, méhpempő, méhkenyér és virágpor.Propolisz Vásárlás1 perc alatt leadható a rendelés. Nem kell regisztrálni. Kiszállítás akár 24 óra latt is.

A méhek lenyűgöző anyaga

A méhek kaptára a bizonyíték a természet istenségére és nagyságára. A kaptár tökéletes szerkezetének és a méhek rendezettségének köszönhetően csodálatos természetes termékek látnak napvilágot.

A méhek lenyűgöző társadalma talán a legkeresettebb és legkutatottabb jelenség a természetben. A méhek társadalma komplikált is ugyanakkor, de egyszerűségüket azonos szabályok alapján tartották meg évezredeken át.
A méhek közössége a kaptár kiválasztásakor a királynőt követi. Szabályaik és életük még mindig rejtély: egy méh átlaban csak 60 napot él, míg a királynő éveket, mely idő során több millió tojást rak le. Talán ez a legtermékenyebb faj a Földön.

Egy millió óra kell ahhoz egy méhnek, hogy fél kiló mézet előállítson. Más szemszögből nézve: egy méh élete során egy kiskanál méznek a tizenketted részét tudja előállítani.Ez a készítmény rendelkezik a legtöbb energiával a Földön!
Millió oldal íródott már a méz jótékony hatásairól. Ez a legfogyasztottabb természetes termék az egész világon, hiszen nincs olyan gyerek vagy felnőtt, aki ne kóstolta volna még meg.

De ez nem az egyetlen termék, amire figyelnünk kell. A propolisz, a méhpempő vagy a virágpor ugyanilyen csodákat tudnak tenni, csak tanulmányoznunk kell, de főképp be kell építenünk az étrendünkbe.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

A propolisznak a hatásaA propolisz hatásaiHogyan adagoljuk a propoliszt különböző egészségügyi problémák esetén?Propolisz KiszerelésekPropolisz kiszerelések és árak, méhpempő, méhkenyér és virágpor.

Propolisz

KISZERELÉSEK + ÁRAK

 

Mindent a Propoliszról

Ide kattintva, rendelhet Termékeket A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059


 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.