Vélemények a Propoliszról

Vélemények, visszajelzések propolisz használóktól.

Vélemények, visszajelzések, méhpempő fogyasztóktól. A vélemények szövegeiben vastag betűvel kiemeltük azokat az igen hasznos gyógyulási eredményeket, melyeket vásárlóink tapasztaltak.

Glabács Mária - Kiskunmajsa - Megfázás - Megelőzés

A sógoromat soha nem láttam még betegen a téli időszakban és mondta hogy propoliszt szed már évek óta. Ez arra ösztökélt, hogy kipróbáljam én is. Így az elmúlt télen, a férjem és én napokig 20,30,40 sőt 50 ml, propolisz tinktúrát fogyasztottunk naponta. Semmilyen mérgező jelet nem észleltünk. Persze bevallom nagyobb adagnál enyhe euforikus állapotot tapasztaltunk, alkoholtartalma miatt. Nem voltunk betegek egész télen.

Ausztriai klinika - Ausztria - Légzés - Immunerendszer - Asztma

Egy Ausztriai klinikán kísérleteztek, a kaptár levegőjével, ami sűrítve van propolisz porral és más méhészeti illóolajokkal. A kísérlet során a kaptár levegőjét “begyűjtötték” egy csövön keresztül és a betegeknek egy arcmaszkon át adagolták. A légzés valamint az immunrendszer és az általános állapot javulása annyira evidens volt a kísérlet során, hogy később élsportolók és asztmás betegek, légzőszervi problémákkal küszködők is kipróbálták a készüléket. A terápiát lovakon is alkalmazták. A versenylovak teljesítmények megnövekedett, a propolisz segítségével növelték a lovak versenyképességüket.

Csoknyai Rita - Székesfehérvár - Megfázás - Meghülés - Immunerősítés

A férjem hisz a propolisz egészségvédő hatásában. Minden reggel bevesz egy kávéskanállal. Ezért-e vagy másért, de évek óta elkerülte hűlés, nátha, torokgyulladás stb. Ezért arra sem volt szükség, hogy a gyors lázcsillapító hatását kipróbáljuk.

Alkohol mentes propolisz cseppek
A nagyításhoz, nyomjon a képre

Dr. Szabados Ágoston - Balassagyarmat - Ferőtlenítés - Égések - Sok pozitív tapasztalat

A sok év orvosi tapasztalatom megmutatta mennyire hatásos és kényelmes a propolisz tinktúra használata I.és II fokú égések esetén. Különösen hangzik egy alkoholos tinktúra használata égési sebre, de a propolisz egy speciális dolog. Első sorban az alkohol nagyon hamar elpárolog a meleg hatására anélkül, hogy kárt okozna, sőt még átvesz a túlzott hőmennyiségből. Aztán a propolisz tinktúra egy vékony gyógyító lepelt képez a seben, aminek érzéstelenítő hatása is van. Elsősorban magamon próbáltam ki nagy bátorsággal valahányszor szükséges volt, és megfigyeltem ha helyesen van alkalmazva közvetlenül a baleset után a gyógyulás hólyagosodás nélkül létrejön, sőt néha még duzzanat nélkül is. Mindegy, hogy az égést épp forró víz, vagy forró tárgy okozta. Hogyan alkalmazzuk? Nagyon egyszerű: az első 30-60 percben anélkül, hogy bekötöznénk ismételjük a borogatást a tinktúrával, valahányszor a fájdalom erősödik. Ez lehet pár percenkénti ismétlés is, a jutalom nem marad el: kb. fél órán belül a fájdalom alig érezhető, a gyulladás jelei is lassan eltűnnek. Egy óra után szinte semmi sem látszik az égés helyén.

Horváth Kamilla - Budapest - Daganat - Köhögés

A rákos apukámnak volt tőle étvágya, a köhögős páromnak csökkent a köhögése, én meg amikor 30 évvel ezelőtt nem voltam 40 kg sem, a propolisztól tudtam meghízni 45-46 kg-ra. Mi a folyadékot ettük kockacukorra csepegtetve, naponta 2-3-szor 15-20 cseppet. A kezem leforráztam, propolisszal dörzsöltem, nagyon szépen begyógyult. Én a kamilla és a körömvirág mellett a legjobb szernek tartom. És ami még fontos: egyáltalán nem voltunk télen betegek, náthásak. Fáradt is kevésbé vagyok (most napi 10 cseppet szedtek 1x, fenntartó kúrának, ugyanígy adom a páromnak is).

Márton Róbertné Anna - Szeged - Terhesség - Fogak

Nekem sok mindenre bevált a propolisz, például amikor terhes voltam, az egyik fogam, ami teljesen egészséges volt, csak egy kezeléskor véletlenül beleakadt a fúró a zománcába, elkezdett romlani. A propolisz megállította a folyamatot, ami jó, mert amíg szoptatok, nem szeretnék fogorvoshoz járni.

Mátrai Tímea -Budaörs - Immunerősítés

1 éves kortól a gyerekemnek is adni fogom, ha szükséges, csak majd feloldom vízben. addig, ha úgy látom, hogy bujkál benne valami, méhpempőt adok, azt lehet még újszülöttnek is. nem volt még beteg szerencsére.

Propolisz készítés, gyártás
A nagyításhoz, nyomjon a képre

Dr. Varga Zoltán -Kolozsvár - Antibiotikum - Fertőtlenítés - Sebek

A 18 év alatt, mióta orvosként dolgozom, mindig volt nálam egy flakon propolisz tinktúra és egy flakon agyagpor, attól függetlenül, hogy otthon voltam, vagy a kórházban, akár a sürgősségi sebészeti osztályon is. Ennyi év után - amikor nagy részben vidéki környezetben dolgoztam, ahol a balesetek többsége a mezőn vagy az erdőben történik, mélységesen szeptikus körülmények között - mondhatom, hogy a propolisz tinktúra használata a sebek gyógyításában az „első helyen” szerepelt: sebészeti varratokkal vagy anélkül, mélyebb vagy csak felületes sebek, helytől függetlenül. A gyógyulás hamar bekövetkezett, fertőzés és gyulladás mentesen. Nem volt szükség antibiotikum alkalmazására sem helyileg sem általánosan. A gyógyulás létrejön minimális hegesedéssel, vagy szinte anélkül, nem hasonlítható össze semmilyen hagyományos orvosi megoldással. Súlyosabb helyzetek esetén a propolisz tinktúrát belsőleg is alkalmaztam, esetleg még echineceea-val kombinálva. Mély sebek esetén használtam mézet is, ami megkönnyíti a fertőtlenítést és a granulációs folyamatot egészen a nehezen elérhető helyekig.

Az operáció utáni hegesedés is - mindegy, hogy milyen területen történt - sokkal gyorsabb és esztétikusabb, ha propolisz tinktúrát használunk, a hagyományos gyógyászati fertőtlenítő oldatok helyett, amik nem segítik elő a hegmentes gyógyulást.

Dr. Teodor Silva -Mexikó - Pozitív tapasztalatok az orvosi praxisban

Minden leírás hatásossága és terjesztése mindenekelőtt a gyakorlati tapasztalatokból indul. Több mint 15 éve dolgozom, saját kis kórteremben a kaptárok termékeivel. Mindent, amit pácienseimnek ajánlottam, kipróbáltam először. Hiszem, hogy a személyes példa hasznosabb minden szövegnél és kutatásnál. Azon természetgyógyász orvosok szervezete, amelyhez én is tartozom, nagyon értékesnek tartja a propoliszt. A hagyományos orvoslás, mely gyógyszeripari, kémiai termékeket használ, kevésbé kritikus a propolisz alapú termékekkel szemben csodálatos hatásai miatt. Mindazok következtetése, akik laboratóriumokban tanulmányozzák, egyhangúan, pozitívan vélekednek a propolisz alapú termékekről.

Propolisz tinktúra
A nagyításhoz, nyomjon a képre

Váradiné Magyari Ilona - Miskolc - Torokfájás - Megfázás

A férjem propoliszos mézet eszik, nagyon jó immunerősítő, az önöktől vásárolt propoliszt akácmézbe csepegteti, gátolja a daganatos sejtek kialakulását. Gyerekemnek torokfájáskor szoktam adni és hat, két nap alatt elmúlik nekik tőle télen is a megfázás. Én mindenkinek tudom ajánlani.

Toldy Gréta -Szolnok - Immunerősítés - Terhesség

Én propoliszos mézet eszegetek naponta, immunrendszer erősítésre, kisbabám meg még csak anyatejet eszik, úgyhogy közvetve erősítem őt is mézet talán azért nem fog kapni egy éves kora előtt, hogy ne az édes ízre kattanjon rá. Az önök propoliszából belecsepegtetek 15-20 cseppet néhány kanál mézbe és azt eszem meg.

Bekecs Kinga - Győr - Kutya - Sebek - Megfázás

A propolisz tinktúrát a kutyám lábára alkalmaztam, a bokájánál volt egy sebe, sok évvel ezelőtt. Bakteriális fertőzése volt, amit az állatorvos tudott kezelni, de nem tudta meggyógyítani teljesen. A problémája évente 2-3 alkalommal előjött. A propolisszal ki tudtam kúrálni 3 hónap alatt. Az állatorvosom is meglepődött. Én azóta tudom, hogy nagyszerű szer ez a propolisz. A családban fogyasztjuk novembertől márciusig, és soha nem vagyunk megfázva télen. A gyerekeimnek és a feleségemnek is segít. Bátran merem ajánlani, az ami ezen az oldalon le van írva róla, szerintem mind igaz.