Méhpempő.hu A Propolisz Beszámolók • Vásárlói vélemények

Vélemények a PropoliszrólAzoknak a véleménye, akik fogyasztottak már propoliszt.

A vélemények szövegeiben vastag betűvel kiemeltük azokat az igen hasznos gyógyulási eredményeket, melyeket vásárlóink tapasztaltak.

Glabács Mária

Kiskunmajsa - Megfázás, Megelőzés - 2013
A sógoromat soha nem láttam még betegen a téli időszakban és mondta hogy propoliszt szed már évek óta. Ez arra ösztökélt, hogy kipróbáljam én is. Így az elmúlt télen, a férjem és én napokig 20,30,40 sőt 50 ml, propolisz tinktúrát fogyasztottunk naponta. Semmilyen mérgező jelet nem észleltünk. Persze bevallom nagyobb adagnál enyhe euforikus állapotot tapasztaltunk, alkoholtartalma miatt. Nem voltunk betegek egész télen.

Ausztriai klinika

Ausztria - Légzés, Immunerendszer, Asztma - 2013
Egy Ausztriai klinikán kísérleteztek, a kaptár levegőjével, ami sűrítve van propolisz porral és más méhészeti illóolajokkal. A kísérlet során a kaptár levegőjét “begyűjtötték” egy csövön keresztül és a betegeknek egy arcmaszkon át adagolták. A légzés valamint az immunrendszer és az általános állapot javulása annyira evidens volt a kísérlet során, hogy később élsportolók és asztmás betegek, légzőszervi problémákkal küszködők is kipróbálták a készüléket.
A terápiát lovakon is alkalmazták. A versenylovak teljesítmények megnövekedett, a propolisz segítségével növelték a lovak versenyképességüket.

Csoknyai Rita

Székesfehérvár - Megfázás, Meghülés, Immunerősítés - 2013
A férjem hisz a propolisz egészségvédő hatásában. Minden reggel bevesz egy kávéskanállal. Ezért-e vagy másért, de évek óta elkerülte hűlés, nátha, torokgyulladás stb. Ezért arra sem volt szükség, hogy a gyors lázcsillapító hatását kipróbáljuk.

Dr. Szabados Ágoston

Balassagyarmat - Ferőtlenítés, Égések, Sok pozitív tapasztalat - 2013
A sok év orvosi tapasztalatom megmutatta mennyire hatásos és kényelmes a propolisz tinktúra használata I.és II fokú égések esetén. Különösen hangzik egy alkoholos tinktúra használata égési sebre, de a propolisz egy szpeciális dolog. Első sorban az alkohol nagyon hamar elpárolog a meleg hatására anélkül, hogy kárt okozna, sőt még átvesz a túlzott hőmennyiségből. Aztán a propolisz tinktúra egy vékony gyógyító lepelt képez a seben, aminek érzéstelenítő hatása is van. Elsősorban magamon próbáltam ki nagy bátorsággal valahányszor szükséges volt, és megfigyeltem ha helyesen van alkalmazva közvetlenül a baleset után a gyógyulás hólyagosodás nélkül létrejön, sőt néha még duzzanat nélkül is. Mindegy, hogy az égést épp forró víz, vagy forró tárgy okozta. Hogyan alkalmazzuk? Nagyon egyszerű: az első 30-60 percben anélkül, hogy bekötöznénk ismételjük a borogatást a tíntúrával, valahányszor a fájdalom erősödik. Ez lehet pár percenkénti ismétlés is, a jutalom nem marad el: kb. fél órán belül a fájdalom  alig érezhető, a gyulladás jelei is lassan eltűnnek. Egy óra után szinte semmi sem látszik az égés helyén.

Horváth Kamilla

Budapest - Daganat, Köhögés - 2013
A rákos apukámnak volt tőle étvágya, a köhögős páromnak csökkent a köhögése, én meg amikor 30 évvel ezelőtt nem voltam 40 kg sem, a propolisztól tudtam meghízni 45-46 kg-ra. Mi a folyadékot ettük kockacukorra csepegtetve, naponta 2-3-szor 15-20 cseppet. A kezem leforráztam, propolisszal dörzsöltem, nagyon szépen begyógyult. Én a kamilla és a körömvirág mellett a legjobb szernek tartom. És ami még fontos: egyáltalán nem voltunk télen betegek, náthásak. Fáradt is kevésbé vagyok (most napi 10 cseppet szedtek 1x, fenntartó kúrának, ugyanígy adom a páromnak is).

Márton Róbertné Anna

Szeged - Terhesség, Fogak - 2013
Nekem sokmindenre bevált a propolisz, például amikor terhes voltam, az egyik fogam, ami teljesen egészséges volt, csak egy kezeléskor véletlenül beleakadt a fúró a zománcába, elkezdett romlani. A propolisz megállította a folyamatot, ami jó, mert amíg szoptatok, nem szeretnék fogorvoshoz járni.

Mátrai Tímea

Budaörs - Immunerősítés - 2013
1 éves kortól a gyerekemnek is adni fogom, ha szükséges, csak majd feloldom vízben. addig, ha úgy látom, hogy bújkál benne valami, méhpempőt adok, azt lehet még újszülöttnek is. nem volt még beteg szerencsére.

Dr. Varga Zoltán

Kolozsvár - Antibiotikum, Fertőtlenítés, Sebek - 2013
A 18 év alatt, mióta orvosként dolgozom, mindig volt nálam egy flakon propolisz tinktúra és egy flakon agyagpor, attól függetlenül, hogy otthon voltam, vagy a kórházban, akár a sürgőségi sebészeti osztályon is. Ennyi év után - amikor nagy részben vidéki környezetben dolgoztam, ahol a balesetek többsége a mezőn vagy az erdőben történik, mélységesen szeptikus körülmények között - mondhatom, hogy a propolisz tinktúra használata a sebek gyógyításában az „első helyen” szerepelt: sebészeti varratokkal vagy anélkül, mélyebb vagy csak felületes sebek, helytől függetlenül. A gyógyulás hamar bekövetkezett, fertőzés és gyulladásmentesen. Nem volt szükség antibiotikum alkalmazására sem helyileg sem általánosan. A gyógyulás létrejön minimális hegesedéssel, vagy szinte anélkül, nem hasonlítható össze semmilyen hagyományos orvosi megoldással. Súlyosabb helyzetek esetén a propolisz tinktúrát belsőleg is alkalmaztam, esetleg még echineceea-val kombinálva. Mély sebek esetén használtam mézet is, ami megkönnyíti a fertőtlenítést és a granulációs folyamatot egészen a nehezen elérhető helyekig.
Az operáció utáni hegesedés is - mindegy, hogy milyen területen történt - sokkal gyorsabb és esztétikusabb, ha propolisz tinktúrát használunk, a hagyományos gyógyászati fertőtlenítő oldatok helyett, amik nem segítik elő a hegmentes gyógyulást.

Dr. Teodor Silva

Mexikó - Pozitív tapasztalatok az orvosi praxisban - 2013
Minden leírás hatásossága és terjesztése mindenekelőtt a gyakorlati tapasztalatokból indul. Több mint 15 éve dolgozom, saját kis kórtermemben a kaptárok termékeivel. Mindent, amit pácienseimnek ajánlottam, kipróbáltam először. Hiszem, hogy a személyes példa hasznosabb minden szövegnél és kutatásnál. Azon természetgyógyász orvosok szervezete, amelyhez én is tartozom, nagyon értékesnek tartja a propoliszt. A hagyományos orvoslás, mely gyógyszeripari, kémiai termékeket használ, kevésbé kritikus a propolisz alapú termékekkel szemben csodálatos hatásai miatt. Mindazok következtetése, akik laboratóriumokban tanulmányozzák, egyhangúan, pozitívan vélekednek a propolisz alapú termékekről.

Váradiné Magyari Ilona

Miskolc - Torokfájás, Megfázás - 2013
A férjem propoliszos mézet eszik, nagyon jó immunerősítő, az önöktől vásárolt propoliszt akácmézbe csepekteti, gátolja a daganatos sejtek kialakulását. Gyerekemnek torokfájáskor szoktam adni és hat, két nap alatt elmúlik nekik tőle télen is a megfázás. Én mindenkinek tudom ajánlani.

Toldy Gréta

Szolnok - Immunerősítés, Terhesség - 2013
Én propoliszos mézet eszegetek naponta, immunrendszer erősítésre, kisbabám meg még csak anyatejet eszik, úgyhogy közvetve erősítem őt is mézet talán azért nem fog kapni egy éves kora előtt, hogy ne az édes ízre kattanjon rá. Az önök propoliszából belecsepegtetek 15-20 cseppett néhány kanál mézbe és azt eszem meg.

Propolisz vásárlásPropolisz Vásárlás Gyors rendelés leadás 1 perc alatt. Gyors kiszállítás, akár már 24 órán belül.A propolisznak a hatásaA propolisz hatásaiHogyan adagoljuk a propoliszt különböző egészségügyi problémák esetén?


Bekecs Kinga

Győr - Kutya, Sebek, Megfázás - 2013
A propolisz tinktúrát a kutyám lábára alkalmaztvam, a bokájánál volt egy sebe, sok évvel ezelőtt. Bakteriális fertőzése volt, amit az állatorvos tudott kezelni, de nem tudta meggyógyítani teljesen. A prbolémája évente 2-3 alkalomma előjött. A propolisszal ki tudtam kúrálni 3 hónap alatt. Az állatorvosom is meglepődött. Én azóta tudam, hogy nagyszerű szer ez a propolisz. A családban fogyasztjuk novembertől márciusig, és soha nem vagyunk megfázva télen. A gyerekeimnek és a feleségemnek is segít. Bátran merem ajánlani, az ami ezen az oldalon le van írva róla, szerintem mind igaz.

Dr. Stangaciu Stefan

Románia - Immunerősítés, Orvosi kezelésekkel együtt - 2013
Gyakorló háziorvosként, tudom hogy a rendelőm ki van téve számos baktériumos, vírusos fertőzésnek. Nem találtam még jobb természetes fertőtlenítő megoldást a propolisznál. Több mint 20 éves magánrendelői tapasztalatom. A propolisz tökéletesnek mondható külső sebek és immungyengeségekhez, tökéletesen együtt tud működni az orvosi kezelésekkel. Az akupunktúrától az eyurvédán át a homeopátiáig, bárhol bevethető. A propolisz ki tud egészíteni más holisztikus gyógymódokat, vagy akár önmagában is tudja segíteni a páciens állapotának javulását. Stefan Stangaciu, MD.

Makai Miklós

Budapest - Húgyutak, Fertőzések - 2013
Napi 3x 20-25 csepp propolisszal, C-vitaminnal és tőzegáfonyával kezeltem ki húgyuti fertőzésemet, amitől 2 éven keresztül szenvedtem. Egy ideig csak tőzegáfonyát használtam de nem javult meg teljesen az állapotom. Látványos változás akkor állt be, amikor elkezdtem az Önök propolisz tinkturáját is fogyasztani. Köszönetet kell mondjak Önöknek érte, megmentette az életemet ez az anyag.

Dancs Eszter

Sopron - Vérszegénység, Fertőzés - 2013
42 éves vagyok. Egy speciális betesgében szenvedtem, egyfajta vérszegénységi állapot, amitől rengeteg fertőzésem volt. Fejfájásaim voltak. Orvosról orvosra játtam rengeteg vitamint szedtem, folsavat, vasat, omega-3-at stb. 2 éves kínlódás után, kevés eredménnyel jutottam el végül a propoliszhoz és a méhpempőhöz. A propoliszból napi 3x15 cseppet szedtem a méhpempőből napi 1 grammot. Ez a két termék felbecsülhetetlen változást hozott az én életembe. Gyakorlatilag 2 hónap alatt teljesen meggyógyultam. Most vagyok kb 6 hónappal a teljes javulásom után, most is szedem még ezt a két terméket, teljesen jól érzem magamat, tele vagyok energiával, már több mint 3 éve nem éreztem ilyen jól magamat. Én korábban nagyon szkeptikus voltam a természetes gyógymódokkal kapcsolatban, de mára már ez teljesen megváltozott. Soha neem gondoltam volna, hogy a méhek fogják rendben hozni az életemet.

Pátkai Lídia

Székesfehérvár - Baktérium, Vírus, Allergia, Erőnlét - 2013
Egy évvel ezelőtt mesélt nekem először a bátyám a propoliszról, ő mondta nekem, hogy antibakteriális és a vírusokat is jól elpusztítja. Ebben az időszakban már vagy 4 hónapja szenvedtem bronchitist-ben, és az allergiám is kiújult. Allergiás vagyok a kutya és macskaszőrre, de van hogy a pollenek is bezavarnak. Interneten keresve találtam az Önök oldalára, rendeltem is egyet a 100mls üvegcsével és elkezdtem szedni a terméküket. Először napi 2x10 cseppet fogyasztottam majd utána megnöveltem az adagot napi 3x20 csepre. Az első 1 hétben kevés változást tapasztaltam de a második héttől kezdve állapotom jelentősen javult. Energikusabbnak is éreztem magamat. A reggeli felkelésekben jelentős változás történt, azóta is fitten és energiával tele ébredek. Lekopogom, de 6 hónapja amióta fogyasztom az Önök termékét az allergiám nem újult ki és a hörghurutom azóta se tért vissza. Nem szedtem más terméket csak propoliszt fogyasztottam, de hamarosan ki fogom próbálni a méhpempőjüket is, mert erről is sokat hallottam az utóbbi időben. Üdvözlettel.

Demeter Szabó Márta

Budapest - Immunerősítés, Lábak - 2013
Édesanyámnak vásároltam propolszt először weboldalukon, mert nagyon gyenge volt az immunrendszer. Azóta már rendeltem méhpempőt is egy alkalommal és ez utóbbinak a propolisszal együtt úgy tapasztaljuk, még jobb a hatása. Édesanymának a cukra sem túl jó, a propolsz viszont elég jól tudta stabilizálni a szintjét. Már 3 hónapja fogyasztja a propoliszt és 1 hónapja a pempőjüket és látom rajta, hogy jobb a kedve, többet jár ki a kertbe, elmegy a rokonokhoz. A lába is fájt sokat előtte de most arra sem panaszkodott az utóbbi beszélgetéseinkkor. Merem ajánlani ezeket a termékeket másnak is, pláne idős korban hoz szerintem látványos változást, mert akkor sokkal több a problémája az embernek, mint fiatalon.

Bácskainé Molnár Erika

Pécs - Sebek, Immunerősítés - 2013
Többször rendeltem már propoliszt, virágport és méhpemőt. Meg vagyok elégedve a termékekkel, a kiszállítás meglepően gyors. Máshol is szoktam vásárolni más termékeket, de ilyen gyorsan sehol sem hozzák ki. Van 6 unokám, minden nyáron ott vannak nálam és nincs olyan nap, hogy ne lenne egy sérülés. A sebeket kezeljük propolisszal, de csepegetetk nekik a teájukba is mindíg. Meg vagyok győződve róla, hogy a propolisz az egyik legjobb természetes készítmény, ami létezik a Földön.

Nógrádi Veronika

Kecskemét - Immunrendszer, Eneriga - 2013
A feleségemmel együtt már egy éve fogyasztjuk az Önök propoliszát. Csak júliusban nem fogyasztottuk. Ez egy nagyszerű termék és elmondhatom, hogy a kiszolgálás is briliáns. A propoliszuk nagyon felerősítette az immurendszerünket, sokkal jobban vagyunk tőle, a cégünkre jobban oda tudunk figyelni, energiánk van és valósággal megfiatalodtunk. Nem voltunk egyáltalán betegek az elmult 1 évben, pedig a cégünknél a télen szinte mindenki megfázott (rajtunk kívül).

Pásztor Olívia

Szeged - Fogak, Erőnlét, Szájproblémák - 2013
Fogműtétem volt. Propoliszt fogyasztottam utána, mert tudtam, hogy baktérium ölő hatású. A fogorvosom is meglepődött, hogy milyen gyorsan begyógyultak a hegem a számban. A propolisz úgy érzem több energiát is adott. Másnak is tudom ajánlani szájproblémák esetén, olvastam, hogy afták ellen is jó.

Nyitrai Józsefné

Miskolc - Stressz, Fáradékonyság - 2013
Propoliszt és virágport fogyasztok kúraszerűen tavasszal és ősszel. Saját vállalkozásomat vezetem, és nekem nagyon sok energiát adtak ezek a méhészeti termékek. Bárkinek tudom ajánlani őket, aki stresszes életet és fokozott energiákra van szüksége. Sokkal hatékonyabban tudom végezni a munkámat, élesebb a gondolkodásom és jó a memóriám is. Az állóképességem sokat javult tőlük. A méhpempőt is ki fogom hamarosan próbálni. Ezek a termékek tele vannak vitaminokkal, amelyek segítik a sejteket a kiegyensúlyozott működésben.

Jakab Szilvia

Nyíregyháza - Immunerősítés, Fejfájás, Megfázás - 2013
A propolisz megerősítette az immunrendszerünket, a családunkban rendszeresen használjuk. Kikezeltem tavaly a propolisszal a fogfájásomat. A megfázást ha előfordul gyorsan át tudjuk vészelni a propolisszal, a gyerekek alig hiányoznak az iskolából. A termékeket mindíg gyorsan megkapjuk és a végösszeg is annyi, amennyit rendeléskor leadunk. Sőt, több alkalommal ajándékterméket is kaptunk. Azt tudom mondani másoknak, hogy próbálják ki ezeket a termékeket, mert tényleg segítenek.
Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Propolisz tinktúraPropolisz KiszerelésekPropolisz árak és kiszerelések, méhpempő, virágpor és méhkenyér.VásárlásPropolisz Rendelés ITTNincs regisztráció! Gyors rendelés leadás. Kiszállítás akár 24 órán belül!

Propolisz

KISZERELÉSEK + ÁRAK

 

Mindent a Propoliszról

Ide kattintva, rendelhet Termékeket A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059


Méhpempő tudnivalók

Kiszerelés és árak

A Méhkenyer jótékony hatásai

Ismerje meg a Virágport

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.