Propolisz kemoterápia és sugárkezelések alattA propolisz esetében a kemoterápiás védelem elsősorban a méregtelenítő hatásának köszönhető, hatástalanítja a nehéz fémeket, antioxidáns és biostimulátor. A sugárzás elleni hatása már a második világháború végétől ismert.

Azok az élőlények, akik túlélték az atomrobbanásokat a patkányok voltak. A föld mélyében lévő üregeknek, valamint a Ginkgo Biloba lombjának (a legrégibb ismert fa) és a méheknek köszönhetően a kaptárban talált propolisz miatt.

Tanulmányokból tudható, hogy a propolisz enyhén sugárgátló. Elegendően ahhoz, hogy elősegítse a sugárkezelést, hogy megölje az érzékeny rákos sejteket, de nagymértékben védje az egészséges sejteket.
A méregtelenítés és az antioxidáns vegyértéke kiegészíti a sugárvédő hatását és mechanizmusát. Ezenkívül a propolisznak magának is van egy citosztatikus vegyértéke, elnyelő képessége már bizonyított.

Állatokon laboratóriumban végzett kísérletek kimutatták, hogy ha sugárkezelés alatt párhuzamosan propoliszt is alkalmaznak, a tumorok hamarabb visszahúzódnak, és az alanyoknak nagyobb a túlélési esélyük, továbbá sokkal jobb állapotba kerülnek, mint azok, akik nem kaptak propoliszt. Japánba egy klinikán több éve adják a propoliszt párhuzamosan a sugárkezeléssel, hasonlóan jó eredménnyel.

A propolisz hatásaiA propolisz hatásaiHogyan adagoljuk a propoliszt különböző egészségügyi problémák esetén?Propolisz tinktúrákPropolisz KiszerelésekPropolisz tinktúra kiszerelések + árak, virágpor, méhpempő és méhkenyér.

Patrice Percie du Sert egy fontos kutatást végzett a propolisz használatáról rákos megbetegedések esetén. Ezt a kutatást Romániában is bemutatták, a kolozsvári Méhészeti Kongresszuson 2007-ben. Nyilvánosságra került, milyen alig leküzdhető nehézségekkel kellett szembe néznie, mire kísérletét engedélyezték.

A modern orvostudomány követői a propolisz összetett kémiai felépítése miatt nem kívánták jóváhagyni. Végezetül sok év után megengedték a kutatást, és a hagyományos kezelés mellett a betegek propoliszt is kaptak. Kiderült, hogy ezek a betegek a kezelést sokkal jobban bírták, többet és jobban éltek, és volt olyan is, aki meggyógyult.

A javasolt adag felnőtt rákos betegeknek: 3 hetes kúrákba érdemes szedni, aztán 1 hét szünet. A kezelést a sugárkezelés előtt és alatt alkalmazzuk, sőt utána is hosszú ideig.
Kicsi adaggal kell kezdeni 2 x 0,5 ml/nap pár napig, aztán fokozatosan emelni
2 x 1 ml/nap majd 3 x 1 ml/nap, amíg a betegnek megfelelő adaghoz eljutunk. Ez a testsúlytól függ és lehet akár napi 4-5ml is.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Propolisz vásárlásPropolisz VásárlásNincs regisztráció! Gyors rendelés leadás. Kiszállítás akár 24 órán belül!Árak + KiszerelésekPropolisz Tinktúra árakPropolisz kiszerelések és árak, méhpempő, méhkenyér és virágpor.

Propolisz

KISZERELÉSEK + ÁRAK

 

Mindent a Propoliszról

Ide kattintva, rendelhet Termékeket A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059


 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.