Méhpempő.hu Propolisz Cseppek • Hasznos tudnivalók a propoliszról

Hasznos inormációk a propolisz cseppekrőlA propolisz képes megsemmisíteni számos korokozót, beleértve az igen veszélyes tuberkulózis baktériumát is, de vírusokat, véglényeket (Trichomonas), gombákat (trichophytosis), a candida gombákat, az influenza vírust vagy akár a hepatitiszt.
Mindezeken túl a propolisz eltávolítja, és távol tartja az idegen sejteket, így a szervezet flórája védetté válik.

Az antibiotikumokkal ellentétben a propolisz alapú készítmények nincsenek hatással a bélflórára, nem károsítják azt.
A propolisz antibiotikumos hatásának köszönhetően kiváló gyulladáscsökkentő, megelőzi, redukálja és megállítja az idegen kórokozók által okozott gyulladást.

Csak megbízható forrásból

A propolisz, gazdag, de kevésbé ismert összetevőinek köszönhetően tartalmazhat káros anyagokat is, haolyan helyről történt a begyűjtés, ahol rengeteg pollenre immunis kórokozó él. Ezek veszélyesek, kémiai, fizikai szennyeződéseket tartalmazhatnak, melyek csúnya mellékhatásokat idézhetnek elő.

Az általunk forgalmazott propoliszt Erdélyben állítják elő a méhek, nagyrészt a gyorsforgalmi utaktól távol eső, viszonylagosan tiszta természeti környezetben. Propoliszunk szine az eredeti természetes barna. Az előállítás során minden részletre gondosan ügyelünk.

Propolisz hatásaA propolisz hatásaiHogyan adagoljuk a propoliszt különböző egészségügyi problémák esetén?RendelésPropolisz VásárlásNincs regisztráció! Gyors rendelés leadás. Kiszállítás akár 24 órán belül!

A propolisz kivételes összetétele

A propolisz tartalmaz növényi gyantát, balzsamokat, illóolajokat, viaszt, aminosavakat, számtalan ásványi sót, antioxidáns flavonoidokat, enzimeket, szerves savakat, természetes hormonokat és vitaminokat. Ásványisó-gazdagsága egyedi.

Összetétele különbözik: függ a növényi fajoktól és a begyűjtés helyétől, de az általánosan a következőket tartalmazza: 50-55 % gyanta és balzsam, 25-30% viasz, 10% illóolajok és 5-15% virágpor.

Propolisz már több ezer éve

A propolisz görög eredetű szó, jelentése „a város védelmezője”. Az ókori görögök észrevették, hogy ezt a csodálatos anyagot a méhek kaptáruk védelmezésére használják, megvédi őket a betolakodóktól és a fertőzésektől, megöli a baktériumokat, megelőzi szaporodásukat és gombaellenes hatása is van.

Ezek mind együttvéve megelőzik a kaptár megbetegedését, és fenntartják egészségi állapotát. Az emberek esetében a propolisznak ugyanaz a gyógyhatású szerepe van.

Elővigyázatosság

Ahogy más méhektől származó termékeknél is, itt is jelenhetnek meg allergiás reakciók, amikor a propolisz kivonatot használjuk. Léteznek arra is bizonyítékok, hogy a méhek propolisza kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, a rákos betegség gyógyításában, és káros lehet a terhes vagy a szoptató nők számára. Terhesség alatt kérje ki kezelőorvosának véleményét.

Ahhoz, hogy megelőzzük vagy minimalizáljuk az esetleges allergiás tüneteket, a propolisz tinktúrával történő kezelést kis adagokba kezdjük, majd fokozatosan növeljük.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Termék vásárlásaPropolisz VásárlásNincs regisztráció! Gyors rendelés leadás. Kiszállítás akár 24 órán belül!Propolisz tinktúraPropolisz Tinktúrák áraPropolisz kiszerelések és árak, árlista, méhpempő, méhkenyér és virágpor.

Propolisz

KISZERELÉSEK + ÁRAK

 

Mindent a Propoliszról

Ide kattintva, rendelhet Termékeket A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

 

A Méhkenyer jótékony hatásai

Ismerje meg a Virágport

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.